Mümtaz Turhan Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Tayyip ORHAN ,Sivas'ta düzenlenen Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Türkiye Finali  atletizm yarışmalarında 800 metre koşuda Türkiye 5.si olarak (SEM) kadrosuna girmeye hak kazanmıştır.

Mümtaz Turhan Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Tayyip ORHAN ,Sivas'ta düzenlenen Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Türkiye Finali atletizm yarışmalarında 800 metre koşuda Türkiye 5.si olarak (SEM) kadrosuna girmeye hak kazanmıştır.

Mümtaz Turhan Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Tayyip ORHAN,Sivas'ta düzenlenen Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Türkiye Finali  atletizm yarışmalarında 800 metre koşuda Türkiye 5.si olarak (SEM) kadrosuna girmeye hak kazanmıştır.

 

Spora olan yeteneği daha 5.sınıftayken öğretmenlerimiz tarafından fark edilen ve çeşitli branşlarda okul takımlarında yer alan öğrencimiz,son 6 aylık periyotta Horasan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü sporcu yetiştirme programı bünyesinde atletizm alanında eğitime alınmış ve yapılan düzenli çalışmalar neticesinde bu başarıya ulaşmıştır.

 

Yetenekli öğrencimiz kazandığı bu başarıyla,bundan sonraki süreçte (SEM) kapsamında önemli imkanlarla hem lise eğitimini alacak hem de başarılı bir sporcu olarak yetiştirilecektir.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahattin KARAKURT,İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih KIRTEPE,Mümtaz Turhan Ortaokulu Müdürü Feridun BAYSAL,öğrencimizi hazırlayan öğretmenimiz Kadir BİNGÖL ve Türkiye 5.si olan öğrencimiz Tayyip ORHAN Horasan Kaymakamı Sn.Ömer TEKEŞ'i ziyaret ettiler.

 

Ziyarette Horasan Kaymakamı Sn Ömer TEKEŞ, öğrencimize tebriklerini ilettiler ve  başarılı öğrencimizi çeşitli hediyelerle ödüllendirdiler.

15.06.2023 243

15-06-202315-06-202315-06-2023