2023-2024 Dönemi eTwinning Okul Etiketi Sonuçları Açıklandı

2023-2024 Dönemi eTwinning Okul Etiketi Sonuçları Açıklandı

2023-2024 Dönemi eTwinning Okul Etiketi Sonuçları Açıklandı

Erzurum’da eTwinning okulu olan 3 ortaokuldan biri de Mümtaz Turhan Ortaokulu olmuştur. 

eTwinning’in okul politikalarına, okuldaki etkinliklere ve mesleki gelişim çalışmalarına entegre edilmesini teşvik eden eTwinning Okulu Etiketi uygulamasında, Horasan ilçemizde etiketi alan ilk okul olduğumuz için gururluyuz, mutluyuz. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

12.01.2024 65

“eTwinning Okulu Etiketi” verilen okullar, tüm okulun “eTwinning”den nasıl yararlanabileceğini gösteren harika örneklerdir. Bu etiketi alan okullar, eTwinning değerlerinin ve pedagojisinin uygulanmasında, tanıtılmasında aktif rol oynar. Aynı zamanda yerel topluluklar için birer referans noktasıdır ve diğer okullar için model teşkil eder.

“eTwinning Okulu Etiketi” Nedir?

 

eTwinning Okulları; eTwinning değerlerini okul yönetiminin desteğiyle okul politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim süreçlerine dâhil eder.

 

eTwinning; söz konusu etiket ile sadece bireysel olarak “eTwinner”ların değil, aynı zamanda öğretmen ekiplerinin ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, çabasını ve bağlılığını tanıyarak değerlendirir.

 

Söz konusu etiketi alan okullar, objektif olarak değerlendirilebilecek etkinliklerle gelişim yolculuğuna çıkmaya hazır ve istekli durumdadır.

eTwinning Okulları:

 

Avrupa düzeyinde, eTwinning için rol modeller olarak tanınır ve faaliyetin gelecekteki gelişimi için ilham kaynağı olacak öncü okullardan oluşan bir ağ oluşturur.

Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde eder ve “eTwinning Okulu Etiketleri”ni tanıtım ve bilgilendirme materyallerinde sergilemeleri yönünde teşvik edilir.

Özel mesleki gelişim programlarına katılmaları yönünde desteklenir.

İyi uygulamaları paylaşmak, iş birliği yapmak ve seçkin çevrim içi etkinliklere katılmak için özel bir “eTwinning Grubu”nun parçası olur.

12-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-2024