Mümtaz Turhan Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi, bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, sosyal sorumlulukları gelişmiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış mutlu bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Biz Mümtaz Turhan Orta Okulunun bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Yapacağınız sosyal , kültürel ve sportif faaliyetlere çevrenin etkin katılımını sağlayarak ve okulun kapılarını halka açarak Mümtaz Turhan Orta Okulunun çevrenin kültür merkezi olmasını sağlamak için varız.

Başarılar: voleybol turnuvası il 1. liği masa tenisi turnuvası il 1. liği bilgi yarışması ilçe 2. liği kitap okuma yarışması il 1. liği

Saatler: 08:30 ile 15:30 arası.
Isınma: Doğal Gaz Merkezi Sistem.
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 442 711 3528

WEB - https://mumtazturhanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ADNAN MENDERES MAH. ZAHİDE ÖZAY SK. NO 13 HORASAN / ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal öğretim.

Yerleşim Yeri - Adnan Menderes Mah. Kirik Yolu Cd, Horasan Merkez/Erzurum, Türkiye

Adres - ADNAN MENDERES MAH. ZAHİDE ÖZAY SK. NO 13 HORASAN / ERZURUM

Ulaşım Taşıt ve Tren

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine - 84,7 km, 1 saat 21 dk. İlçe Merkezine - 1,5 km , 3 dk.